sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Het Strandhuis (deel 1)
Ik woonde alleen en had geen vaste relatie. Omdat het bij Marion, Richard en hun drie kinderen altijd een gezellige boel was, kwam ik vaak bij ze over de vloer. Marion was eigenlijk een van de weinige vrouwen van mijn leeftijd met wie ik goed kon praten.Vaak gaf ze me ook haar mening over vrouwen met wie ik uitging. Een enkele keer hadden we zelfs gepraat over sex, vreemd gaan en zo, al gebeurde dat alleen als er niemand anders bij was.

Soms viel ik bij ze binnen voor een kop
koffie en dat kon het wel eens gebeuren dat ze alleen thuis was. Op die momenten werden de gesprekken meer vertrouwelijk, intiem, en probeerde ze me uit te horen over mijn recente ervaringen met het vrouwelijke geslacht. Marion kon vrij direct zijn, en had me soms verrast door te vragen hoe de sex was geweest als ik met een nieuwe vriendin was uitgeweest. Marion kreeg dan een ontdeugende blik in haar ogen en het leek dan net of ze met me aan het flirten
was. Kijken hoe ik reageerde, uitdagend naar me kijkend, insinuerende opmerkingen maken. Volgens mij had ik haar ook wel eens naar mijn kruis zien kijken als ze me zo probeerde uit te dagen. Wilde ze misschien weten of ze me sexueel kon opwinden met die praatjes? Nou, het was de vrouw van mijn broer, dus ik keek wel uit. Aan de andee kant, Marion zag er goed uit, dus daaraan lag het niet aan en onder andere omstandigheden zou ik wel graag meer willen dan alleen met haar praten.

Ik ging met de telefoon op bed liggen en toetste hun nummer in. Na drie keer beantwoordde Marion de telefoon. 'Hi Marion,', zei ik. 'John hier. Ik ben net terug uit Engeland en tot mijn spijt besef ik dat ik gisteren ben vergeten te bellen om je te feliciteren met je verjaardag. Zijn jullie vanavond thuis? Dan wilde ik even langskomen.' Marion moest lachen en zei dat ze het niet erg vond en dat ze blij was te horen dat ik weer heelhuids thuis was. Ze zei dat het gisteren een leuke, maar erg drukke dag was geweest. Vanavond kwam niet zo goed uit omdat ze nog moesten inpakken, zei ze. Morgen wilden ze vroeg weg. Ze wilden voor een paar dagen naar hun strandhuis gaan.

Hun strandhuis stond letterlijk op het strand, ongeveer 100 meter van zee. Ik was er een paar keer geweest. Er was een rij van ongeveer 50 bungalows tegen de rand van de duinen aangebouwd.
Aan de buitenkant waren de huisjes nagenoeg hetzelde, allemaal van hout, maar veel waren aan de binnenkant tot ware paleizen omgetoverd. Marion en Richard hadden 5 jaar geleden hun zomerverblijf gekocht. Het was ideaal voor mensen met kinderen die de zomer niet in de stad wilden doorbrengen en ik wist dat Richard en Marion erg blij waren met hun strandhuis. 'Oh ja, het is lekker weer voor het strand,'zei ik, 'nou prima, dan komt het wel volgende week of zo.' Marion vroeg me hoe het was geweest in London en we spraken over mijn zakenreis en over hoe het feest gisteren was geweest. Marion waarom ik niet voor en paar dagen met ze mee ging naar het strandhuis. Ze overviel me een beetje met die vraag. Ik was inderdaad wel een paar dagen vrij en had niets gepland. Aan de ene kant leek het me wel lekker een paar dagen te relaxen op het strand, maar aan de andere kant kon het best wel een beetje druk worden met zoveel mensen in een niet zo groot strandhuisje. 'Ehh...ja dank je wel,' stotterde ik een beetje en voor ik kon zeggen dat het misschien een beetje te druk zou worden, zei Marion enthousiast dat ze het hartstikke leuk vond dat ik mee ging. Ze reageerde echt zo spontaan dat ik de moed niet had er tegenin te gaan en een
paar minuten later zeiden we gedag me de afspraak dat ik ze de volgende dag om een uur of elf zou ontmoeten bij hun strandhuis.

Ik gooide de telefoon op het bed en zag mezelf al languit op het strand in de zon liggen, lekker relaxes, barbeque en een borrel terwijl een oranje zonnetje langzaam verdwijnt aan de horizon. Het was een tijdje geleden dat ik op het strand was geweest. Lekker de warme zon op je naakte huid voelen, af en toe een duik in de zee, een goed boek mee... Het klonk goed. Ik schrok wakker en lag nog steeds op mijn bed. Het duurde een paar seconden voor ik me realiseerde dat ik in slaap was gevallen en ik zag dat het inmiddels drie uur later was. Snel nam ik een douche, maakte wat te eten en dook mijn bed weer in. Dit keer was ik niet van plan voorlopig wakker te worden. De volgende morgen werd ik om half tien wakker. Het was heerlijk weer en ik had geweldig geslapen. Het zonnetje scheen naar binnen en ik voelde me heerlijk uitgerust. Ik voelde dat ik een geweldige ochtend erectie had en dacht terug een Sue, een account manager van een zakenrelatie in London. Ik was een keer of zes met Sue uitgeweest tijdens mijn bezoeken in Londen, en de laatste drie keer
waren we aan het eind van de avond samen in bed beland. Sue woonde alleen in een penthouse in Mayfair, een dure buurt in Londen. Ze is een heerlijke donkerblonde vrouw met een lekker wulps lijf. Bijna veertig is ze, maar ze lijkt wel tien jaar jonger. Niet alleen heeft ze een heerlijk gevormd lichaam waar een jongere meid jaloers op zou zijn, maar ze heeft ook de energie van een 20 jarige en ik had af en toe moeite om haar onuitputtelijke sexdrive bij te houden. Drie dagen geleden had ik haar voor het laatst gezien toen ik vroeg in de morgen afscheid van haar nam. De avond daarvoor waren we we op stap geweest en kwamen pas heel laat in haar penthouse terug. Ik had het grootste gedeelte van de avond met een stijve rondgelopen, want Sue vertelde me elk half uur me dat ze zich vreselijk geil voelde en ze had me de hele avond zitten uitdagen. Haar heerlijke sexy kontje had ze een paar keer tegen mijn kruis aangewreven en ze had een paar keer haar hand in mijn onderbroek gestoken. Even testen of ik al genoeg opgewonden raakte, lachte ze. Toen we eenmaal de deur van haar penthouse binnenkwamen kon ik me dan ook niet langer bedwingen.

We stonden tegen de voordeur en hadden onze jassen nog aan. We begonnen elkaar te zoenen en als wilde dieren trokken we elkaar de kleding uit. Snel stond ze in haar zwarte lingerie. Haar BH hing nog half van haar schouders en ik trok ongeduldig haar dunne string aan de kant. Ik duwde haar rug tegen de deur en trok haar rechtbeen omhoog zodat ze nog maar op een been stond. Ik trok haar knie omhoog en stak al snel mijn stijve paal in haar natte kut. Ik heb haar als een wildeman tegen de deur staan neuken en we waren allebei na afloop zo slap dat we bijna niet meer op ons benen konden staan. We strompelden naar haar slaapkamer en lieten ons voldaan op haar bed vallen. De volgende morgen om een uur of vijf maakte Sue me wakker. Ze zag dat ik vroeg in de morgen vaak een vreselijke grote erectie heb dus ze pakte mijn pik met haar hand vast en begon hem zachtjes te strelen. Dat is natuurlijke een heerljke manier om wakker te worden. Een bloedmooie vrouw die je stijve pik in haar handen heeft. Ik vind het altijd zo lekker als je wakker wordt en er een lekker warm vrouwenlijf naast je in bed ligt. Het is zo heerlijk om tegen haar aan te liggen en je pik tegen haar lekkere warme kont te kunnen drukken.

Sue had lekker warme handen die in no-time mijn jongeheer weer bijna op springen hadden staan en ik dook met mijn hoofd onder het dekbed om haar heerlijke kutje te verwennen. Sue scheert haar kutje altijd lekker glad, maar laat altijd een heel dun streepje schaamhaar bovenaan haar heuveltje achter. Het is het meest geile gezicht dat je je maar voor kunt stellen. Haar sappen begonnen al snel te lopen en het duurde niet lang voordat ze kreunend en schokkend klaar kwam. Vrouwen kunnen zulke lekkere geluidjes maken wanneer hun orgasme nadert, diep kreunend vanachter uit hun keel, daar wordt je zo geil van dat moet toch zelfs de grootste homo opwinden? Ik wachtte tot haar ademhaling weer een beetje rustiger werd en toen draaide ik haar op haar buik. Ik pakte haar verukkelijke billen met twee handen en trok haar middel zachtjes omhoog zodat ze op haar knieen steunde. Haar kontje stond nu omhoog terwijl haar borsten en hoofd plat op het bed lagen. Haar schaamlippen hadden een diep roze kleur en haar natje kutje stond nu wijd uitnodigend open. Op die manier kon ik mijn stijve lul langzaam vanachter in haar natte spleet drukken. Met mijn handen trok ik haar billen naar achter over mijn kloppende lid, heen en weer, langzaam beginnend maar dan sneller en sneller. Mijn paal was zo stijf dat het net voelde of hij van hout was. Sue draaide haar kont wild over mijn stijve lat en ik voelde dat ik nu snel klaar zo komen. Even later kwamen we hijgend en puffend tot een schreeuwend orgasme en mijn sperma spoot over haar fluwelen billen.

Ja dat was toen, en dit is nu. Ik liet een diepe zucht. Daar lig ik nu, mezelf een beetje op te winden. Mijn jongeheer was alleen maar groter van geworden van mijn herinneringen aan Sue. Ik was echter helemaal alleen en ik had geen behoefte om te masturberen. Sex is zoveel beter met een vrouw, dus ik stapte snel uit bed en sprong onder de koude douche. Dat hielp gelukkig, mijn jongeheer nam weer normale proporties aan en ik nam mezelf voor Sue de eerst komende tijd uit mijn gedachten te zetten. Ik wist niet precies wanneer ik Sue weer zou zien. We konden goed opschieten maar ze had duidelijk gemaakt geen vaste relatie te willen en we zagen elkaar alleen als ik toevallig in Londen was en ze tijd had om me te zien. Na wat te hebben ontbeten en de boel te hebben opgeruimd maakte ik me klaar om de deur uit te gaan. Ik was gekleed in een korte sportbroek en een T shirt. Ik had een weekendtas bij me met wat extra kleding, ondergoed en zo. Ik stapte met mijn blote voeten in mijn oude vertrouwde gympen, trok de deur achter me dicht en nam de lift naar de parkeergarage. Ik deed de linnen kap van mijn 10 jaar oude Mazda MX5 naar beneden en gooide mijn tas op de passagiersstoel. Ik stapte in en de motor sloeg gelukkig in een keer aan. Het was donker en koel in de parkeergarage maar toen ik even later de auto de parkeergarage uitreed, verblindde het felle zonlicht me en ik voelde de warmte van de zon. Ik had zo maar een idee dat het best een lekkere dag zou worden. Het was al pittig druk op de weg en de rit naar het strand vlotte niet zo erg. Niet dat het ik het vervelend vond; in mijn open MX5-je in de zon rijden
is echt geen straf, en bijna drie kwartier later draaide ik de parkeerplaats bij het strand op. Een paar minuten zoeken en ik had een plek gevonden. Ik sloot de auto af en verwijderde alles wat door het lokale dievengilde met gemak uit een dakloze auto zou kunnen worden gepikt. Met de tas
over mijn schouder liep ik voorts naar de trappen die de strandgasten naar het lager gelegen strand voeren. Ondanks het feit dat pas een uur of elf was, bleek het toch al aarding druk te zijn op het strand. Ik ging zitten en trok mijn gympen uit. Het zand was lekker warm aan mijn blote voeten en ik liep op mijn gemak naar het strandhuis van Richard en Marion.

Na een minuut of tien zag ik Richard met de kinderen op het strand richting de zee lopen en ik zag dat Marion aan de voorkant van het strandhuis op het terras lag te zonnen. Zachtjes liep ik naar Marion toe en ging naast haar zitten. Ze lag op een ligbed en had haar ogen dicht, het leek of ze sliep want ze reageerde niet. Ze droeg een fel gele bikini en het hoog opgesneden broekje en het krappe bovenstuk verhulde een heerlijk wulps licht gebruind lichaam. Zo een kleur kan bijna niet natuurlijk zijn, dacht ik, en volgens mij moest ze een zonnebank of een super bruiningsmiddel gebruikt hebben om zo een lekker bruin lijf te hebben. Ze zag er sexy uit, languit gestrekt en volkomen relaxed. Je zou er zo bovenop springen. Eigenlijk zou ik dat soort gedachten natuurlijk niet mogen hebben over mijn schoonzuster, maar een mooi vrouwelijk lijf kan mijn hormomen altijd in uiterste staat van paraatheid brengen. Mijn gedachten gingen terug naar ons laatste, nogal intieme gesprek. We hadden het over een meisje met wie ik voor de eerste keer was uitgeweest en toen het gesprek op het onderwerp van sex kwam (hadden we het al gedaan tijdens die eerste afspraak?) vroeg ze me of ik wel eens meerdere malen achterelkaar was klaargekomen. Blozend had Marion me verteld dat zij en Richard een prima sexleven hadden maar dat veel vrouwen (lees zijzelf) het lekker vinden als mannen meerdere keren achter elkaar een erectie kunnen krijgen en dus een paar keer achter elkaar de liefde kunnen bedrijven. Bedoelde ze daar iets mee? Toen ik Marion met een beetje schaamrood vertelde dat ik inderdaad wel eens meerdere malen per nacht een erecties had gehad en vriendinnen meerdere malen achter elkaar had bevredigd, zuchtte ze en met een verlangende blik in haar ogen bekende ze lachend dat ze dat nou ook graag zou willen. Ik wist niet of ze nou in de maling nam of niet. Kreeg ze zelf niet genoeg?

Maar goed, ik zat daar dus op het strand zo in gedachten naar haar lekkere lichaam te kijken toen ze kalm haar ogen open deed en me met half toegeknepen ogen aankeek. 'Hoi schoonheid,' zei ik. 'Ben je klaar met je schoonheidsslaapje?' Marion glimlachte, ze kwam een beetje overeind zitten steunend op haar ellebogen. Ik stond op en boog me over haar heen. Ik gaf haar een kus op haar rechterwang en zei 'Nou, het heeft gewerkt want je ziet er fantastisch uit! Gefeliciteerd met je verjaardag.'Ik pakte een envelope uit mijn tas met een boekenbon erin die ik vorige week voor haar had gekocht en overhandigde het. Ik rook een aangename zoete parfumlucht toen ik haar kustte en ik kon een dun gouden halsketting tussen haar heerlijke bruine borsten zien hangen. 'Dank je wel,' zei ze. 'Fijn dat je kon komen. Je kunt hier lekker een paar dagen relaxen. Zon, zee en strand,' zei ze. 'En mooie vrouwen natuurlijk in strakke badkleding.' Marion gaf me een knipoog en lachte haar mooie witte tanden bloot. Ze begon plots te blozen en zei 'Ehh...ik bedoelde mezelf niet natuurlijk. Ah, je weet wel wat ik bedoel. Er zijn hier altijd mooie vrouwen te zien op het strand. Ik dacht dat je dat wel kon waarderen.' Ik lachte en zei 'Nou zeker! Maar wat bedoel je met "ik bedoel mezelf niet?" Je ziet er zelf toch ook fantastisch uit?' Ze lachte en ging weer achterover liggen.

Haar handen trokken de zijkanten van haar bikinibroekje omhoog en voor een momentje zag ik wat donker schaamhaar onder de rand van haar broekje vandaan komen. Toen ze haar broekje losliet kroop de stof weer langzaam terug en ik zag haar met een half oog naar me kijken terwijl ze haar lippen likte en me een ontdeugende glimlach toewierp. Ik bleef nog een paar minuten zitten en genoot van de zon en het uitzicht dat Marion me bood. Ik zei dat ik wilde zwemmen en een beetje met de jongens dollen. Marion zei dat ze liever bleef zonnen dus ik ging het huis binnen, deed mijn kleding uit en trok mijn zwembroek aan. Ik rende naar de zee en voor een uur of zo speelde ik met Richard en de kinderen in het nog wat frisse zeewater. Toen we met ze allen het water uitkwamen en terug naar het strandhuis liepen, zag ik dat Marion met een vrouw op het terras voor het huis zat te praten. De twee hadden blijkbaar lol want ik zag dat Marion hartelijk moest lachen over iets dat de andere vrouw zei. Toen we bij het terras aankwamen zei Marion 'Hebben jullie lekker gezwommen?' Ze keek me aan en zei 'John, dit is Joan. Ze heeft een stradhuis een stukje verderop.' Ik gaf Joan een hand en zei 'Hi, ik ben John, de broer van Richard. Hoe gaat het ermee? Prettig kennis te maken.' Marion vertelde me dat Joan sinds vorig jaar een strandhuis had gekocht en dat ze goed met Joan kon opschieten. Ik ging op de vloer van het terras zitten zodat Richard en de kinderen de andere stoelen konden gebruiken. Ik zat schuin tegenover Joan en zag dat het een mooie vrouw was. Ik schatte haar zo 30-35 jaar oud. Ze had half lang blond haar maar je kon zien dat haar eigen haarkleur iets donkerder was. Ze was niet zo groot maar had een mooi geproportioneerd lichaam, niet zo veel anders dan Marion. Joan droeg een lange armloze zomerjurk dat haar mooie, niet zulke grote borsten en mooie slanke schouders en hals goed tot zijn recht deden komen. Van wat ik onder de jurk vandaan zag komen had ze mooie benen en haar blote voeten waren perfect gevormd met mooi gemanicuurde nagels. Ik vond voeten vaak het minst aantrekkelijke lichaamsdeel bij vrouwen, maar dit was een uitzondering. Ik geloof niet dat ze een BH droeg maar haar borsten leken lekker stevig te zijn en leken geen steun nodig te hebben.Terwijl ik haar zo opnam praatte ze met Marion en even later draaide ze zich half om om iets tegen Richard te zeggen.
Haar jurk werd hierdoor strak getrokken en ik dacht dat ik de vorm van een string tegen de dunne stof van de jurk afgetekend zag. Ze ging verzitten en en trok haar jurk een beetje los. Hierdoor kon ik nu ook haar bovenbenen zien en ik ze stelde me niet teleur! Joan draaide zich naar mij toe en zei iets. Ik lette natuurlijk niet goed op en hoorde niet wat ze zei. Voor een moment was ik bang dat ze merkte dat ik haar uitgebreid zat te bekijken.

'Ehh...sorry, wat zei je?' vroeg ik. 'Richard zei me net dat je young, free and single bent' zei Joan met een glimlach. 'Ja, ik neem aan dat je dat wel kunt zeggen,' zei ik. 'Ik heb een nogal chaotisch leven,' zei ik. 'Op dit moment in mijn leven zijn er teveel mooie vrouwen om me aan eentje te binden. Misschien is het omdat ik ware nog niet ben tegengekomen.' We bleven nog een tijdje zitten kletsen en na een paar minuten stond Marion op. 'Wie wil er wat drinken?' vroeg ze. Joan bedankte en zei dat ze nog een paar dingen moest doen en dat ze weer verder zou gaan. Ze stond op, zei iedereen vriendelijk gedag en liep weg. Richard stond op, zei 'Kom op kinderen we gaan even afdouchen,' en liep naar de stranddouche die een stukje verder op het strand stond. De kinderen renden achter hem aan. 'Wat vondt je van Joan?' vroeg Marion en ze glimlachte
naar me.'Ik zag wel hoe je haar van top tot teen in je opnam, hoewel je het discreet trachtte te camoufleren.'

'Nou, een leuke charmante vrouw. Heeft ze ook een familie?' vroeg ik. 'Ja,' zei Marion. 'Dat wil zeggen, ze heeft een dochter van 14 maar die woont bij haar ex. Joan is een paar jaar geleden gescheiden van haar man en woont alleen. Ze is hier vaak op het strand met haar zus. Joan geeft les in sociologie op de universiteit in Leiden.'
'Ahh....brains as well as beauty, a lethal combination,' zei ik met een lach. 'Nee, het is een leuke vrouw en ze ziet er geweldig uit. Het is moeilijk te geloven dat ze al een dochter van 14 heeft.'
'Ja luister, als je vaak op het strand ligt, dan moet je er voor zorgen dat je er goed blijft uitzien,' zei Marion en ze stond op. Ze bekeek zichzelf snel en zei toen 'Wij wilden vanmiddag naar de stad om wat spullen te kopen. Wil je mee of blijf je liever hier relaxen?' Ze liep het strandhuis binnen en hoewel het moeilijk was om in het felle zonlicht het donkere interieur van het huis in te zien, kon ik in het spiegelende raam van de terrasdeur zien dat Marion naar de sofa liep en het bovenstuk van haar bikini uittrok. Ik zag dat haar prachtige borsten net zo mooi bruin waren als de rest van haar lichaam en vermoedde dat ze af en toe naakt in de zon lag. Nu deed ze ook haar broekje uit en ik zag twee heerlijke bruine billen overgaan in mooie slanke heupen en benen die nu langer leken te zijn dan normal als ze kleding aanhad. Ze draaide haar bekken een beetje en ik zag dat haar dijbenen samen kwamen bij een klein streepje donker schaamhaar. Marion spreidde haar benen een beetje terwijl ze tegen de sofa geleund stond en ik zag dat ze met een van haar handen tussen haar benen wreef.

Het leek niet of ze dat deed uit erotische overwegingen maar het was meer zoals iemand die zand tussen haar billen probeert te verwijderen. Ik kon zien dat ze met haar hand haar billen en schaamlipjes licht spreidde terwijl ze met haar andere hand ogenschijnlijk zand probeerde te verwijderen, hoewel ik niets kon zien. Het leek net of ze zich midden in de kamer stond te vingeren! Hierna pakte ze een witte string van de bank en trok het langzaam over haar benen omhoog. Ze trok een paar keer aan de zijkanten tot de string lekker strak om haar billen zat. Haar prachtige licht bruine billen staken zo mooi af tegen het dunne reepje witte stof dat tussen haar bilnaad werd getrokken. Haar heerlijk donkere plukje schaamhaar werd nog maar net bedekt
door het kleine witte driehoekje. Nu trok ze een korte kaki broek aan en tenslotte pakte ze een zwart armloos T shirt van de sofa en trok het langzaam over haar hoofd, waarna het losjes over haar opstaande borsten en de rest van haar bovenlijf naar beneden gleed. Ze had blijkbaar geen behoefte aan een BH met die warmte en ik kon me dat wel voorstellen.

Ik zat nog steeds op het terras en de sexy show die Marion schijnbaar onwetend had vertoond, en de hormonen in mijn lijf waren rap in de hoogtse versnelling gezet. Ik probeerde met een half natte handdoek die op het terras lag mijn opgezwollen pik te bedekken. Ik was vreselijk opgegeild door deze onverwachte floorshow en ik zat daar nu met een vreselijke paal in mijn toch al niet zo ruime zwembroek. Ik was bang dat Marion het zou opmerken als ze weer naar buiten zou komen. Terwijl ze zich stond te verkleden, praatte Marion gewoon door. Ik geloof echt niet dat ze wist dat ik haar ik het spiegelende raam kon zien. Ze vertelde me dat ze de kinderen hadden beloofd in de stad te zullen lunchen, en dat ze daarna wat nieuwe stoelen en een tafel wilden kijken voor het terras. Toen ze even later weer naar buiten kwam lopen bukte ze om een paar natte handdoeken
op te pakken. Haar naakte borsten vielen bijne naar buiten door de grote armopeningen in haar T shirt. Man, zou ze echt niet in de gaten hebben dat ze me stond op te geilen? Terwijl ze gebukt stond, draaide ze zich naar mij toe en vroeg me om de handdoek die ik half over mijn zwembroek had liggen. Voordat ik haar kon stoppen, had ze de handdoek van mij weggetrokken en mijn flinke erectie was nu duidelijk zichtbaar. Het schaamrood steeg me naar de kaken en ik stamelde 'Hmm...ik denk dat ik liever hier blijf vanmiddag. Ik vind het wel lekker hier en ik vindt het niet erg om alleen te zijn.'

Marion was inmiddels weer overeind gaan staan en keek me lachend aan. Ze knikte haar hoofd, glimlachte en zei 'Oehhh......ik zie dat ik niet hoef te vragen of je Joan leuk vond. Ik kan wel zien welk effect Joan op je heeft gehad.' Lachend draaide ze zich om, liep ze het huis in en gooide de handdoeken in een wasmand. Ik wist niet zeker of ze dat zei omdat ik een rood gezicht had of omdat het me niet was gelukt mijn erectie te verbergen. Richard en de kinderen kwamen weer aanlopen. Snel stond ik op, trok mijn T-shirt uit en hield het shirt voor mijn kruis. Ik zei luid genoeg zodat iedereen het kon horen 'Ik ga even een stukje op het strand lopen zodat jullie je op je gemak kunnen verkleden.' Ik liep zonder op antwoord te wachten het strand op richting zee. Terwijl ik wegliep hoorde ik Richard aan Marion vragen 'Gaat ie niet mee naar de stad vanmiddag?' Ik hoorde Marion antwoorden 'Nee, hij zei dat hij liever hier blijft.'

Ik liep op mijn gemak langs de waterlijn en zag kinderen spelen in de zee, ouders die hun kroost vanaf het strand in de gaten hielden, groepjes jongens en meiden die elkaar op afstand bewonderden, mannen en vrouwen die verveeld de krant of een boek lazen, jonge mannen en vrouwen die elkaar erotisch inwreven met zonnebrand olie, en natuurlijk de onvermijdelijke fotomodellen die op het strand liggen om aan de hele populatie te laten zien wat een geweldig lijf ze hebben. Het leek soms wel of ze wilden laten zien hoe spannend sex zou kunnen zijn met mensen die een opwindend en geil lichaam hebben.

Ik liep ongeveer twintig minuten langs de waterlijn, draaide me om en liep toen langzaam hetzelfde stuk weer terug. Toen ik terugkwam, liep iedereen druk te doen, autosleutels te zoeken, handtas, kinderschoenen die kwijt waren. Afijn, het leek me beter om buiten de vuurlinie op het terras te wachten. Even later kwam Marion het terras oplopen en zei met een ontdeugende glimlach 'Nou, ben je een beetje afgekoeld?'
'Ehh...ja, ik denk het wel,' zei ik. 'Ik heb even lekker gelopen.' Richard en de kinderen kwamen nu ook het terras oplopen en Marion zei 'We gaan nu, ik neem aan dat je alles wat je nodig hebt wel kunt vinden. Het is hier niet zo groot. Als we terugkomen dan gaan we lekker barbequeen.' Ik antwoordde 'Ja lekker. Ik zal goed op alles passen. Veel plezier en en tot later allemaal.' Het hele circus liep richting strandtrappen en ze zwaaiden nog even voor ze uit het zicht verdwenen. Zo.... het rijk alleen, dacht ik bij mezelf. Ik liep het strandhuis binnen en zag dat er was opgeruimd terwijl ik aan het wandelen was. Het zag er allemaal netjes uit en op het keukenblad zag ik een briefje waarop Marion had geschreven 'Er is genoeg te eten in huis. Maak jezelf een lunch als je wilt. Doei, Marion.' Ik moest glimlachen en liep naar het kleine halletje. Zelfs de houten vloeren waren aangeveegd. Normaal lag er overal zand, maar nu was alles netjes. In de hal waren drie deuren. Een deur is van de badkamer en de andere twee deuren waren van de slaapkamers. De kinderen sliepen samen in de grootste slaapkamer en de andere slaapkamer was van Marion en Richard. Deze laatste zag er anders uit dan de laaste keer dat ik het had gezien. De vloer, plafond en muren waren allemaal ivoorwit geschilderd. De kamer werd gedomineerd door een houten hemelbed. Het was geen groot bed, maar toch een heus tweepersoons hemelbed. Het zag er zelfgemaakt uit, of misschien eentje die in een doe-het-zelf zaak was gekocht. Het simpele karakter van het hemelbed werd echter gecompenseerd door hele mooie dunne witte gordijnstof die was gebruikt, een soort vitrage, die aan de linker- en rechterkant langs het bed op de grond viel. De stof was aan voor en achterkant met witte linten tegen de palen van het bed vastgezet. Verder stond er aan de voorzijde van het bed een grote witte rieten mand met daarop een bloemstuk. De mand had de vorm van een dekenkist maar was gemaakt van een soort riet of rotan. Aan de rechterkant van de slaapkamer was een ruime ingebouwde kledingkast. Aan de linkerkant was een dubbel openslaande patiodeur wat toegang bood tot een balcon dat uitkeek over de duinen. Omdat de duinen beschermd gebied en afgesloten zijn, is toegang tot de duinen niet mogelijk en het is de meest rustige kant van het huis met prima privacy. De patiodeuren waren open en de deuropening werd afgedekt met
dezelfde witte doorzichtige gordijnen die bij het hemelbed waren gebruikt. De gordijnen waren lang en hingen op de grond. Een licht briesje waaide de kamer binnen en bewogen de gordijnen licht heen en weer, net als golven in de zee. De bloemen gaven een heerlijke geur en de hele kamer had een licht, zomers gevoel. Het romantische bed was bedekt met een wit geborduurd dekbed en een stuk of tien licht bruine kussens. Ik zag dat er een boek op het bed lag, gedeeltelijk bedekt door een van de kussens. Ik tilde het kussen op en zag dat de titel van het boek Disclosure was. Ik had het boek zelf niet gelezen maar ik herinnerde me dat ik jaren geleden de film had gezien met in de hoofdrollen Michael Douglas en Demi Moore. Het was een goeie film over de de conflicten die volgen nadat Michael Douglas zijn vrouwelijke chef (gespeeld bij Demi Moore) beschuldigd van sexuele intimidatie. Het was een film met een aantal pittige erotische scenes. Ik moet zeggen dat Demi Moore er in die film vreselijk lekker uitzag en ik weet nog hoe ik dacht het niet erg te zullen vinden te worden verleid door een baas als die eruit zou zien als Demi Moore. Wat een lekker geil ding was dat...

Ik pakte het boek op en zag dat er in het begin van het boek een stukje papier tussen de bladzijden was geklemd. Hmm...ik vroeg me af of Marion of Richard het boek aan
het lezen was. Ik opende het boek waar het papiertje tussen de bladzijden was geklemd en zag dat op het papiertje 'Meer van dat!' was geschreven in het handschrift, van Marion. Verder niets. Ik ging op de rand van het bed zitten en sloeg het boek verder open. Ik vroeg me af wat ze daar mee had kunnen bedoelen. Ik besloot een stukje van het boek te lezen, propte een paar kussens onder mijn nek en ging achteroverliggen op het bed. Het was hier zo lekker rustig en relaxed. Ik las hoe er werd beschreven hoe Tom Sanders door zijn chef, Meredith Johnson, na werktijd in haar kantoor werd geroepen. Meridith was nogal gecharmeerd van Tom want er werd gedetailleerd beschreven hoe zij Tom probeerde te verleiden, hem zoende, hem van zijn kleding ontdeed en hem op haar bureau begon te pijpen. Tom vond het in het begin allemaal wel prima maar werd plots overkomen door berouw en wilde niet verder gaan. Meredith was toen zo botergeil en wilde alleen nog maar zijn stijve pik in haar hete spleetje voelen. Dat Tom op het laatste moment niet meer verder wilde, beviel haar niet en Meredith begon te schreeuwen tegen Tom dat hij daar wel spijt van zou krijgen. Tom probeerde haar kantoor te ontvluchten, tegelijkertijd trachtend zich zo goed en zo kwaad weer aan te kleden. Ik lag het boek even aan de kant en dacht bijzelf, had Marion deze passage in het boek bedoeld? Ik had al een idée dat ze in een sexy bui was toen ik hier aankwam. 'Meer van dat!' ja, ja dat zou ik ook denken. Al die insinuaties eerder vandaag.... Mij vragen of ik de buurvrouw aantrekkelijk vond? Ik begon me zelfs af te vragen of die geile omkleedpartij eerder express was gedaan zodat ik het zou kunnen zien? Nee.... ze was wel uitdagend en plagend maar ik kon toch niet geloven dat ze dat zo had bedacht. Ik pakte het boek weer op en begon verder te lezen. Het zonnetje scheen in mijn gezicht, en na een paar minuten voelde ik mijn ogen af en toe dichtvallen. Twee of drie keer had ik in de gaten dat ik wegdommelde, opende mijn ogen en las weer een stukje verder. Maar het duurde niet zo lang voordat ik voelde dat ik opnieuw in slaap viel en waarom niet? Er zat toch niemand op me te wachten? Ik voelde me weer wegdommelen. Plots hoorde ik in de verte iets. Nog half in slaap probeerde ik me te concentreren op wat ik hoorde, en een paar seconden later hoorde ik het weer. Het was net of er iemand klopte, ergens aan de voorkant van het huis. Ik deed mijn ogen open. Ik lag op bed met het open boek op mijn buik. Ik bleef nog even liggen want ik hoorde niets meer. Misschien had ik me vergist? Ik keek op mijn horloge en zag dat het inmiddels drie uur was. Ik was net van plan op te staan en iets te eten te maken toen ik weer hetzelde geluid hoorde, maar dit keer was het dichterbij. Ik keek hoorde een vrouwenstem zeggen 'Hallo... Marion ben je daar?' Direct daarop zag ik een hoofd om de rand van de deur kijken.

Ik de vrouwenstem zeggen 'Hi Marion, ik ben het Joan. Kan ik binnenkomen?' Ik ging half overeind zitten en zei 'Oh...hallo Joan, kom binnen. Marion is er niet. Ze zijn met zijn allen naar de stad vanmiddag.' Langzaam kwam Joan de slaapkamer inlopen. Ze had dezelfde kleding aan als eerder die dag. Ze stond half in de deuropening. 'Oh...sorry,' zei ze. 'Ik hoop niet dat ik je heb gestoord. Ik wilde Marion een bikini teruggeven die ik van haar had geleend,' en ter illustratie bracht ze een hand omhoog waarin ze een rode bikini vasthad. 'Nee, het geeft niet' zei ik. 'Ik lag wat te lezen en ben in slaap gevallen. Het was eigenlijk helemaal niet de bedoeling te slapen met dit mooie weer. Voorzichtig stapte Joan verder de kamer in. Ik kon haar nu beter zien en zag dat ze zich een beetje had opgemaakt. Haar ogen waren aangezet en ze droeg nu ook wat roze lippenstift. Ze gebruikte niet veel make-up, maar net genoeg om haar mooie mond en ogen te accentueren. Joan lachte haar tanden bloot en zei 'Je hebt het rijk dus alleen? Ik vind deze kamer zo smaakvol ingericht en het is zo heerlijk rustig aan deze kant van het huis.' Ze draaide zich langzaam om naar de balkondeur en liep een paar passen naar voren. Het felle zonlicht tekende de vorm van haar lichaam perfect af in haar nu bijna doorzichtige zomerjurk. Voor zover ik kon beoordelen was het enige was ze onder de jurk droeg een kleine string.

Haar licht bruine huid leek te schitteren in het zonlicht. 'En met die balkondeur blijft het lekker koel, zelfs als het buiten warm is.' Ze kruisde haar armen en pakte haar bovenarmen beet met haar handen. Langzaam draaide ze zich weer terug naar mij en keek me aan. Ik moet een vreemde blik op mijn gezicht hebben gehad, of misschien zag ze dat ik naar haar lichaam keek in plaats van haar gezicht, want plotseling keek ze naar beneden, zag haar bijna doorzichtige jurk en stapte snel de kamer verder in, weg van de balkondeur. Ze begon the blozen en zei 'Ik hoop niet dat je me een dom blondje vindt. Ik geloof dat ik zojuist de nogal klassieke fout heb gemaakt om in een dunne jurk voor een fel verlichte achtergrond te staan.' Ik glimlachte en zei 'Ik zou het geen fout noemen. Ik had een prachtig uitzicht. Je bent een hele mooie vrouw en je mag best best trots op je lichaam zijn.' Joan ontspande nu een beetje en zei 'Oh John, dank je wel. Ik zou graag het compliment willen retourneren. Je mag er zelf ook best gezien worden!' Ik relaliseerde me plots dat ik hier in een korte broek zonder shirt op bed lag, een bloedmooie vrouw met een half doorschijnende zomerjurk op drie passen afstand naast mijn bed stond, en dat we ons blijkbaar allebei tot elkaar aangetrokken voelden. Op dat soort momenten zou je eigenlijk God op je blote knieen willen bedanken, maar dat leek me niet zo gepast op dat moment. 'Wat lees je?' vroeg Joan en keek naar het boek dat op bed lag. 'Oh, het is niet van mij,' zei ik. 'Ik heb er net een klein klein stukje in gelezen. Het is Disclosure, een paar jaar geleden hebben ze er een film van gemaakt met Demi Moore en Michael Douglas. Heb je dat gezien?' 'Ja, dat weet ik nog wel,' zei Joan. 'Was dat niet die film waar Michael Douglas werd verleid door zijn bazin? Ik geloof dat er nogal wat hete scenes in zaten. Die Demi Moore is toch wel een mooie vrouw, maar Michael Douglas, nou nee...'

' Ja, dat klopt,' zei ik. 'Als je dacht dat de film nogal sexy was, dan moet je dit boek eens
lezen..... Ik heb net wat gelezen en de sexscenes worden nogal expliciet beschreven.' 'Nou, daar schrik ik niet zo van,' zei Joan. 'Ik ben niet zo een preuts type. Make love, not war. Dat is mijn motto.'

Wordt vervolgd.
Dit sexverhaal is geplaatst op 24 Apr 2009 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?> parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?> parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?>