sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

Perverse Moeder
Ik was namelijk een groot verzamelaar van pornofilmpjes van hetAangekomen bij de slaapkamer begon ik op te nemen. Eerst nam ik de man goed in beeld, waarna ik afzakte naar de kut van mijn moeder, toen zag ik pas dat ze niet in haar kut maar kont werd genomen. Vervolgens gleed ik met het beeld langs haar lichaam en nam de geile en lustige blik van mijn moeder in beeld.

Ik zoomde uit en nam het totale beeld. De man naderde zijn orgasme en haalde zijn lul uit haar kut. Mijn moeder draaide zich om nam hem in haar mond. De man kwam schreeuwend klaar en spoot alles in haar mond. Tot mijn grote verbazing slikte mijn moeder vrijwel alles door. Toen ze de lul had schoon gelikt vroeg ze of hij haar klaar wilde likken. Mijn moeder nam plaats op het bed met haar gezicht naar de deur toe. Ik schrok me rot en trok snel mijn hoofd weg. Toen ik weer voorzichtig terug keek was er niks meer te zien, behalve de kont van de man. Ik besloot weg te gaan, want lang zou het niet meer duren en ik wilde niet betrapt worden. Even voorzichtig als daarnet sloop ik naar beneden, stopte de camera in mijn rugzak en sloop het huis uit. Net voordat ik de deur dicht deed hoorde ik mijn moeder klaarkomen. Pas toen merkte ik de stijve in mijn broek. Het fenomeen had me zo ontzettend opgewonden.

Ik liep naar de schuur en bedacht me even wat ik nu moest doen. Ik besloot mijn fiets te pakken en een rondje te rijden om bij mijn positieven te komen. Wat moest ik doen? Dit was eigenlijk de eerste keer dat ik zo naar mijn moeder keek. Niet dat ze lelijk of dik was, juist het tegenovergestelde. Ze was een trouwe fitnesser en had een prachtig lichaam, maar nu pas zag ik hoe volmaakt deze was. Grote borsten, een heel strak kontje en een lichtelijk gespierd buikje. Ze was blond en niet oud, want ze was 18 toen ze me kreeg en nu dus 34. Ze was daarbij ook erg knap en dat vond ik altijd al, niemand in mijn omgeving vond ik een knapper uiterlijk hebben.


Toen ik terugdacht aan het moment dat ze zo verschikklijk geil op het bed lag begon er meteen een erectie op te treden. Het was nu voor mij duidelijk, ik moest stappen ondernemen om haar te verleiden, maar hoe? Chantage? Nee, dat zou onze relatie kunnen schaden. Dus wat dan? Ik besloot om eerst bevestiging te krijgen of zij aan incest zou meedoen. Ik kwam op het idee om een e-mailadres op te zetten, pornbanners te kopiren en vervolgens een verhaal over incest erbij te zetten. Ik zet er dan bij dat als ze meer verhalen wilt ze het mailtje moet terugsturen met ‘ja’. Ik vond het een prachtig idee, maar was ook bang dat ze er niet opin zou gaan.

Maar wie niet waagt, die niet wint, toch? Ik stak mijn straat over en zag de delgasbus wegrijden. Voor de tweede keer kwam ik thuis en toen ik de huiskamer binnenliep hoorde ik dat ze aan het douchen was. Ik liep zachtjes naar mijn kamer en onderweg merkte ik dat de douchedeur open stond. Ik bedacht me geen moment en sloop met de camera naar de kier en begon te filmen. Nu zag ik pas echt watvoor lichaam mijn moeder had, waarschijnlijk omdat ik nu anders naar haar keek. Prachtige volle vooruitwijzende borsten, slank en een heerlijke strakke kont. Nu was ze nog mooier doordat ze nat was, maar dat uitgesloten.. Wat er nog bijkwam was de ze zichzelf inzeepte. Over al haar rondingen en lichaamsdelen. Ik zag dat ze een dun streepje schaamhaar had, dus ze scheerde wel. Na het inzepen en het afwassen van het schuim stopte ze met douchen en deed het water uit. Ik wist uit ervaring dat ik nog even tijd had voordat ze eruit kwam, dus stopte ik de camera weg in mijn kamer en ging beneden brood voor mezelf maken. Niet lang daarna kwam mijn moeder supervrolijk beneden. “Hoe was je dag, schat?” vroeg ze. “Ow, leuk.” Zodra ik de kans kreeg zat ik achter mijn computer en maakte de e-mail. Het leek precies op een junkmail alleen dan eentje die echt gratis is. Ik plukte een verhaal van het internet als voorbeeld over broer en zus die met elkaar naar bed gingen en zette erbij dat men meer gratis verhalen kon ontvangen als men het mailtje beantwoordde met als onderwerp ‘ja, ik wil’. Ik voegde er nog aan toe dat men ook een eigen categorie kon kiezen, nl.: broer/zus, zus/zus, vader/dochter, moeder/dochter en moeder/zoon.

Dat mocht je ook vermelden in het mailtje. Nu moest ik alleen nog wachten op een antwoord. Een week lang heb ik ongeduldig gewacht op antwoord, maar ontving hem. ‘Ja, ik wil.’ Was het onderwerp. Ik ging bijna door het dollen heen. Snel opende ik het mailtje om achter het gekozen onderwerp te komen en het was My Lucky Day, want er stond eerste moeder/zoon en vervolgens zus/zus. Dit was iets dat ik absoluut niet achter mijn moeder had gezocht. Misschien verklaarde dat een beetje mijn gevoelens naar incest, maar toch. Snel maakte ik het volgende mailtje met een gekopierd zus/zus en moeder/zoon verhaal. Persoonlijk vielen ze bij mij in de smaak en ik hoopte ook bij mijn moeder. Zo bleef ik mailtjes sturen naar mijn niksvermoedende moeder.

In die maand kwamen er vorderingen in het kledij van haar. Ik merkte dat ze nu ook thuis zich seksueler kleedde. Toch was ik nog steeds niet zeker of ze me probeerde te verleiden, totdat ze een keer zomaar op mijn kamer kwam. Ze kwam net van de andere computer vandaan en ik hoopte dat ze geil was geworden van weer een verhaal over moeder en zoon. Ikzelf was huiswerk aan het maken. Ze kwam achter mij staan en boog zich over mij, waarbij ze haar borsten tegen mijn bovenrug drukte. “Wat doe je?”vroeg ze. “Aardrijkskunde.” “Mmm”mompelde ze terug. Lichtelijk voelde ik haar tepels in mijn rug en mijn erectie was in volle gang. “Wat kom je doen mam?” “Ow, zomaar. Even kijken hoe het met mijn zn is.” Toen wist ik het zeker, ze geilde op die verhalen. Ze had haar handen op mijn zij gelegd en heel langzaam, bijna onopgemerkt, zakte ze die naar beneden. Ik wist dat dit het moment was waar ik op had gewacht. Niet dus! Beneden ging de deur open en mijn zusje riep dat ze thuis was. Accuut hield mijn moeder ermee op en liep de kamer uit, mij in teleurstelling achterlatend. Ik was redelijk boos, maar wist dat de komende week mijn zusje op uitwisselingsweek zou gaan, dus misschien zou daar mijn geluksdag zitten. Die week brak ook spoedig aan.

Wat nog een groter geluk was dat mijn vader weer op een zakenreis moest voor twee weken, kortom als er wat ging gebeuren was het in deze week en ze liet het er niet op wachten, want zaterdag was haar eerste zet. De hele dag gedroeg ze zich al klef en praatte ze op een zwoele zachte stem. Er heerste al sinds de ochtend een seksuele spanning die te snijden was. Ik vond het wel leuk, dus trok me er weinig van aan om die spanning niet te breken. ’s Avonds ging ik naar de badkamer om een bad te nemen. Ik deed mijn kleding uit, terwijl het water liep. Uiteindelijk zat ik alleen nog maar in mijn slip op de wc-deskel te wachten tot het bad was volgelopen, mezelf afvragend wat er die avond zal gebeuren. Opeens komt mijn moeder binnen in alleen zwarte lingerie. Ik zag haar borsten in volle glorie en krijg vrijwel gelijk een stijve. “Ow, ik dacht dat je boven was,” zei ze, waarna ze zich naar de spiegel boven de wasbak draaide.

Ze had een tangaslipje aan en dus ook haar billen kwamen prachtig naar voren. Haar huid zag er zacht en getint bruin uit (zonnebank). Er was nu niets liever dan dat ik die billen met mijn mond kon bewerken, haar hele lichaam trouwens. Ik zat met een dilemma, want wat moest ik nou doen, wachten totdat zij iets deed of zelf actie ondernemen. Ik koos voor het laatste en liep naar mijn moeder met een keiharde lul. Vervolgens ging ik achter haar staan en pakte onder haar arm door mijn tandenborstel, terwijl ik mijn geslachtsdeel licht tegen haar billen drukte. Vrijwel meteen draaide ze met haar kontje en wreef daarmee mijn pik en gaf tevens tegendruk. Als het aan mij lag zou ik gelijk mijn lul in haar kont stoppen, maar ik hield me in en nam het rustig aan. Ik verschoof mijn lichaam een beetje, zodat ik recht in haar bilspleet zat. Mijn moeder begon haar kont langzaam op en neer te bewegen. Het was voor mij zo geil dat ik bang was te vroeg te komen, maar dat bleek vals alarm. Ik vond dat er verandering in onze positie moest komen en liep naar het bad om de kraan dicht te doen. En terwijl ik me bukte voelde ik een hand mijn lul omringen. ‘Yes!’dacht ik. Ik draaide mij om en keek mijn moeder aan, maar zij was gefocused op mijn erectie die zij masseerde. Uiteindelijk liet ze zich op haar knien vallen, trok mijn boxershort naar mijn enkels en stak mijn lul in haar mond. Ow, wat was dat heerlijk. Mijn eerste pijpbeurt en nogwel van mijn bloedeigen moeder. Ik voelde haar tong ringetje maken om mijn eikel, terwijl ze mij langzaam aftrok. Na een tijdje begon ze ook te zuigen en nam ze hem een paar keer diep in haar keelgat. Opeens stopte ze en stond ze op. Ze boog zich naar mijn en begon met me te zoenen. Onze tongen vormden een vurig spel.

Ik proefde lichtelijk mijn voorvocht die haar mond nog bezat. Mijn moeder stopte met zoenen en zei: “Zullen we dan maar in bad gaan?” Ik knikte en stapte het bad in. Mijn moeder bleef nog staan en deed heel langzaam haar bh uit. Daarna draaide ze zich om, bukte en trok haar tanga uit. Voor het eerst zag ik haar schaamlippen duidelijk en ik zag ook duidelijk dat ze kletsnat waren, ik was dus niet de enige die bloedgeil was vandaag. Ook zag ik dat ze nu een helemaal kale kut had, wat mij erg tevreden stelde. Ze stapte met twee voeten in bad en ging op de rand zitten. Ze deed haar benen uit elkaar en wreef over haar clitoris. Geil keek ze me aan en zei: “Lik mijn kut, schatje.” Ik bracht mijn hoofd tussen haar benen, deed mijn tong naar buiten en begon te likken.

Eerst deed ik mijn tong diep in haar kut. Ik hoorde mijn moeder kreunen van genot. Ik haalde mijn tong eruit en bewerkte haar klitje. De smaak kon ik eerst niet echt thuisbrengen, maar werd na een tijdje deze lekker. Mijn moeder had ondertussen mijn hoofd beetgepakt en duwde hem tegen haar kut aan. Ik bleef likken, totdat mijn moeder me liet ophouden. Ze duwde me tegen de ligzijde van het bad aan en knielde vervolgens zelf boven mijn keiharde lul. Ze pakte hem beet en bracht het in haar kut. Door mij heen ging een schok van genot, een voldoening. Eindelijk zat mijn lul in die heerlijke redelijk strakke kut. Mijn moeder begon al rustig te rijden, terwijl ik genoot. Ik bracht mijn handen naar die grote borsten en pakte ze beet. Ik keek op naar mijn moeder die op haar onderlip beet van verheerlijking. Haar borsten voelden volle en stevig aan. Ik bracht een tepel naar mijn mond en al gauw merkte ik dat mijn moeder daar ook gevoelig voor was. Op een gegeven moment draaiden we ons om. Ik bracht mijn pik weer terug op zijn plaats en ramde hem erin. “Ow!!!!”klonk het door het huis, “Ja, neuk me! Neuk je moeder hard!” Dit wond me zo op dat ik als een bezetene begon te rammen. Het water klotste uit het bad en mijn moeder gilde alsmaar harder.

Ik voelde een orgasme aankomen en kuste mijn moeder vol op haar mond, waarna ik afzakte naar haar tepels en begon erop te sabbelen. Mijn moeder hield het niet meer en kreeg haar orgasme. Ze trillende als een gek en gilde het uit. Ik kwam op dat moment ook en spoot grote ladingen sperma haar kut in. We vielen uitgeput op elkaar. Ik keek mijn moeder aan en zij mij. “Schaam je je niet je eigen moeder neuken?”vroeg ze grijnzend. Ik antwoordde: “Als het maar tussen ons blijft.” “Dit wordt ons geheimpje, knul.” We wasten ons nog een beetje af en stapten uit het bad om ons af te drogen. Mijn blik viel toen weer op haar achterste. Accuut kreeg ik weer een erectie. Ik stapte op haar af en pakte haar stevig beet, daarbij mijn lul weer tussen haar billen duwend. “Mama, die fitness geeft je echt een prachtig lichaam.”zei ik. En hand bracht ik op dat moment naar haar kut. “Vind je dat echt?”antwoordde ze. “Ja.” Ik begon haar te vingeren en bracht mijn andere hand naar haar borsten. Ze maakte lang en liet zich wat achterover leunen. Ik stak een vinger in haar poesje en al snel volgde een tweede. Het duurde niet lang voordat mama weer nat was en weer in volle glorie genoot van mijn vingers. In haar gehijg vroeg ze: “Neuk me alsjeblieft.” Ik haalde mijn vinger uit haar kut boog haar voor over en zette mijn lul tegen haar kut aan. Zij zette haar handen neer op de wasbak en leunde erop. Langzaam liet ik mijn pik erin glijden. Voorzichtig kwam ik op gang en neukte haar ritmisch op z’n hondjes. Haar tieten deinsden heen en weer, terwijl ik haar smalle heupen beet pakte om beter grip te hebben. Na een tijdje hoorde ik aan haar stem dat ze begon te komen. Ik moest dit nog lang niet, dus stopte ik. Ik kwam namelijk op het idee haar in haar hol te nemen. Voorzichtig wreef ik over haar anus, waarop zij zei: “Voorzichtig, alsjeblieft?” Ik bukte me alleen om haar een zoen te geven om haar gerust te stellen, terwijl ik degene was die voor het eerst neukte.

Ze was toch al in haar hol gepakt? Voorzichtig zette ik mijn lul tegen haar kringspier en duwde hem er voorzichtig in. Mijn moeder begon hard te kreunen en langzaam kwam mijn ritme weer op gang. Haar kont was erg strak maar van binnen juist erg zacht, wat een heerlijk effect gaf. Mijn moeder bracht n hand naar haar kut en begon zichzelf erbij te vingeren. Ik ging alsmaar harder en harder en mijn moeder in haar geluiden. Opeens maakte ze zich los van de wastafel en haalde mijn lul uit haar kont. Ze ging op handen en knien op de grond zitten en stak haar kont naar achter. Ik begreep het en nam weer plaats achter haar, douwde mijn lul in haar kont en ging verder waar ik gebleven was. Ik voelde dat ik weer een orgasme kreeg en pastte mijn ritme aan. Na een tijdje begon mijn moeder aan te geven dat ze ging komen en toen wist ik dat ik mijn gang kon gaan. Ik begon keihard en snel te neuken. Ik voelde hoe mijn moeder voor mij trillend en gillend klaarkwam. Mijn lading voelde ik van diep komen en weer spoten volle ladingen in haar kont. Mijn pik werd slapper en gleed er vrijwel direct uit. “Ben je nou in mijn kont klaargekomen?” Ik knikte en zei antwoordde streng: “Schoonlikken die handel en nu gelijk en waag het niet om het door te slikken!” Ik geloofde haar eerst niet dat ze het meende, maar toen pakte ze mijn hoofd en dwong me haar kont schoon te likken van mijn eigen sperma. Ik deed het en het viel reuze mee. Het was welleswaar niet haar kutsmaak, maar het smaakte best. Toch had ik moeite met het in mond houden, want het was veel sperma en likken en niet slikken is sowieso al moeilijk.

Mijn moeder genoot van het gerim en zuchte een paar keer. Toen het schoon was en mijn bek vol sperma zat draaide mijn moeder zich om en pakte mij vol op mijn mond. Vervolgens zoog en likte ze alle sperma uit mijn mond en slikte het door. Gemengd met speeksel liep het sperma langs onze mondhoeken naar onze kinnen. Toen we al het sperma opgelikt hadden tongden we nog hevig. Onze tongen liepen langs elkaar en kwamen diep in elkaars monden. Na stopten we en gingen we eten. Later die avond hebben we het nog met elkaar gedaan als gevolg van een pornofilm op Canal+. Verder hebben we nog een vrij heftig seksrelatie gehad en dit liep af toen ik het huis uitging. Maar ik had nooit gedacht dat ik zo’n perverse moeder had. De Moeder Het was nu twee weken geleden, dat ik had besloten om mijn zoon Jeroen te verleiden. Dat was nog eens een actie met gemengde gevoelens, want aan de ene kant was mijn seksuele verslaafdheid heel groot geworden, nadat ik de wereld van vreemdgang had ontdekt, en aan de andere kant wilde ik niet ontdekt worden met alle gevolgen van dien. Uitendelijk kon ik de verleiding toch niet weerstaan om een verboden relatie te hebben met mijn zoon. En ik kan je zeggen dat het fantastisch was. Het gevoel dat het verboden was, was eigenlijk al genoeg om me te laten klaarkomen. En toen ik de omvang van zijn lul zag wist ik zeker dat ik die moest hebben. Toen hij me neukte moest ik zelfs even wennen en had er al helemaal moeite mee, toen hij me van achter pakte, wat voor mij overigens het geilste moment van alles was. Die avond bleef het niet bij die ene ervaring.

We waren wat gaan eten en tijdens dat avondmaal keken we samen een film. Uiteindelijk gingen we naar een pornofilm op Canal+ kijken en begonnen weer met neuken. Die week hebben we ook verder niets anders gedaan. Jeroen meldde zich ziek en ik ging af en toe fitnessen. Toen mijn dochter terugkwam gevolgd door mijn man werd de sex tussen Jeroen en mij minder en voorzichtiger natuurlijk. Dit ging zo een half jaar door. Maar het werd absoluut niet saai, want de spanning op gepakt te worden werd groter en groter en het wond ons allebei steeds meer op. Nu neukten we soms zelfs ’s ochtends voordat Jeroen naar school ging, terwijl mijn dochter buiten de badkamer stond te wachten. Het geluk was dat de badkamer twee deuren had, die elk in een andere kamer uitmondde. Maar na dat half jaar kwam er toch verandering in de zaak. Ik stapte de badkamer in en zag mijn dochter voor het eerst sinds tijden naakt. Ik schrok ervan. Haar lichaam was zo ongelooflijk mooi. Volle ronde borsten, een licht gespierd buikje en slank. Ik werd er haast jaloers op ! Veel tijd om te staren had ik niet (het mocht niet opvallen), dus pakte ik snel een borstel en ging mijn slaapkamer in.Vrijwel gelijk begon ik te fantaseren over het strelen van haar lichaam met haar als genietende en verlangende dochter. Langzaam stopte ik mijn hand in mijn kruis en wreef over mijn kut. Al snel werd ik nat en het beeld van mijn beeldschone dochter was niet uit mijn hoofd te slaan. Ik hoorde dat Sofie klaar was en mijn richting opkwam, dus haalde ik mijn nu vochtige hand uit mijn kruis en veegde hem af aan mijn badjas. De deur ging precies daarna open en Sofie kwam slechts in een topje en een slipje de kamer in. Zij moest nu de borstel hebben, dus vroeg ze het me en ik gaf het haar. Precies voor me bukte ze voorover en liet haar haren naar beneden zakken. Even had ik inkijk, maar niet lang genoeg. Ik stond op en liep op haar af vragend waar ze naartoe ging. Ondertussen pakte ik haar bij haar rug beet en duwde haar voorzichtig opzij. “Ow, naar Marieke, we moeten nog een werkstuk afmaken.” antwoordde ze. Ik ging achter haar staan en trok de kastdeur open. Langzaam liet ik mijn badjas op de grond vallen en pakte een bh. Sofie had zich intussen omgedraaid en ik zag haar heel eventjes staren naar mijn lichaam. Dit was mijn kans, dus ik deed net of ik de sluit van mijn bh niet kon dichtdoen. Deze bh had nl. een sluiting voor, dus dan zou Sofie mijn borsten in volle glorie kunnen bewonderen. Ik draaide mij om en vroeg haar het dicht te willen doen, omdat het mij zogenaamd te lastig afgaat. Ze kwam op mij afgelopen met een spanning in haar ogen. Ik hielp haar niet erg door een beetje onopvallend geil te kijken.

Ondertussen werd het al aardig nat tussen mijn benen en ik hoopte dat dat opgemerkt zou worden. Een beetje onhandig friemelde Sofie aan mijn bh en raakte daarbij ook een paar keer goed mijn borsten. Ondertussen had ik goede inkijk en daar genoot ik in volle teugen van. Maar helaas gebeurde niet wat ik gehoopt had. Sofie draaide zich gelijk om, nadat ze mijn bh dicht had gedaan, en liep weg met de woorden: “Ik ben al aan de late kant, dus ik moet opschieten.” En daar liet mijn dochter mij teleurgesteld achter met een drijfnatte kut. Het enige geluk was dat Jeroen al snel weer thuis was en wij een stevig potje vreen hebben. Toch ging de gedachte nog steeds door mijn hoofd om mijn eerste lesbische ervaring met mijn dochter te beleven, maar eerst moest ik in de juiste situatie zien te komen. En die kwam ongeveer een maand later. Jeroen was naar een grote disco in Amsterdam gegaan en mijn man was weer op reis.

Mijn dochter en ik zaten op de bank naar een film te kijken. Ik was net terug van een dineertje en nam naast mijn dochter op de bank, die in de lengte van de televisie stond, plaats. Omdat ik moe was had ik me nog niet omgekleed en had dus nog mijn rok met snede, panty’s en mijn strakke bloesje nog aan. Het viel mij pas op dat dit het moment was, toen Sofie zich verzitte en mijn ogen op haar kleding vielen. Zij had een strakke broek aan met op haar enkels gespleten broekspijpen. Daarboven had ze een strak blousje aan netals ik, waar haar borsten opvallend in naar voren kwamen. Het kostte mij moeite om er niet naar te staren of nog erger, ze te betastten. Ik begreep dat het nu of nooit was. “Mag ik even mij voeten op je schoot leggen, schat?”vroeg ik onschuldig, “Ik ben erg moe namelijk.” Sofie stemde in en ik liet mijn voeten op haar schoot rusten. En voet liet ik express net boven haar kruis hangen. ‘Wat nu?’dacht ik bij mij zelf. De voet boven haar kruis duwde ik een beetje tegen haar buikje aan. “Wil je mijn rechtervoet masseren misschien?”vroeg ik een beetje brutaal, maar tot mijn grote genoegen en verbazing deed ze dit zonder commentaar. Ik leunde achterover en liet mij verwennen. Voorzichtig voelde ik de zachte handen van Sofie over mijn voetzolen knedend glijden. Mijn andere voet bracht ik automatisch iets omhoog en raakte de onderkant van haar borsten aan. Even wreef ik erover en liet mijn voet weer zakken. Ik zette hem weer op zijn oorspronkelijke plaats, bij haar kruis, neer. Heel voorzichtig duwde ik een beetje naar beneden tegen haar kutje aan. Lichtjes voelde ik haar benen opengaan en mij de ruimte geven steviger tegen haar doosje aan te drukken. Ook voelde ik enige tegendruk van Sofie, maar dat kon mijn verbeelding zijn.

Opeens stopte mijn spel en ik stond op om drinken voor ons beiden in te schenken. Sofie keek strak naar de tv, toen ze me zei wat ze wilde drinken. Ik liep terug naar de bank en ging vlak naast, bijna tegen Sofie aanzitten, nadat ik de glazen op tafel zette. Sofie bukte zich om het drinken te pakken en ik zag toen dat ze haar zwarte zijden slipje aan had gedaan. Gelijk legde ik mijn arm op de rugleuning achter Sofie, terwijl zij weer rechtop ging zitten. En nog steeds keek ze naar de televisie alsof ik er niet zat. Langzaam haalde ik mijn hand naar mijn kant van haar nek om haar lange blonde haren daar weg te halen. Terwijl mijn hart onderhand ik mijn keel klopte, ondernam mijn dochter niets om mijn bewegingen tegen te gaan, dus besloot ik verder te gaan. Heel voorzichtig duwde ik mijn borsten vooruit tegen haar lichaam aan. Mijn tepels waren keihard, dus die mest ze wel voelen. Vervolgens legde ik mijn rechthand op haar dijbeen en bleef even zo in die positie zitten.

Opeens kwam er beweging bij Sofie. Ze draaide zich meer met haar rug naar mij toe en legde haar arm op mijn arm die op haar dijbeen lag. Even vreesde ik dat ze hem wegduwde, maar ze deed juist het tegenovergestelde. Ik voelde haar lichtjes mijn arm in de richting van haar kutje duwen. Ondertussen duwde ik mijn lichaam dichter tegen de hare aan en liet mijn hand makkelijker naar haar kutje glijden. Vervolgens legde ik mijn andere hand bij haar borsten en ik liet mijn hoofd in haar nek zakken. Mijn rechterhand kon al de warmte van haar waarschijnlijk vochtige kutje voelen. Ik besloot maar de spanning nu te breken en legde mijn hand vol op haar kutje. Vrijwel meteen drukte en wreef ik het gladde geval. Zelf was ik ook al behoorlijk nat geworden, maar dit was toch beter, het vingeren van je eigen dochter! Al snel voelde ik haar vocht door haar broek heen. Sofie was zelf hevig mee gaan bewegen. Ze hijgde enorm en kreunde regelmatig.

Op een gegeven moment begon ze zelfs tegen mijn hand op te rijden, zo geil was ze. Haar gehijg werd erger en erger en nu kwamen er ook ‘Ow’s’ en ‘Ah’s’ naar buiten. Steeds heftiger begon ze mee te bewegen en opeens kwam ze kreunend klaar. Haar lichaam kwam in een gespannen positie waarna het trillend losliet van alle gevoelens. Nagenietend leunde ze tenslotte tegen mij aan. Dit duurde niet lang, want al snel voelde ik haar warme hand via mijn been naar mijn kut glijden. Voordat ze mijn doos aanraakte sloeg ze mijn rok open en draaide zich om. Op haar knien kwam ze voor me zitten en wijkte met haar hoofd naar mijn kut, ze ging me beffen?! Ik had wel verwacht dat ze me zou aanraken, maar dat ze me uit zichzelf ging beffen had ik nooit gedacht. Haar helpend deed ik mij rok uit en gooide het naast ons op de bank, waardoor ik in mijn paarse slipje achterbleef. Sofie’s hoofd was al vrij snel bij mijn slipje en nam eerst een paar likjes over het drijfnatte slipje, waarna ze met haar duim ertegenaan duwde.

Ik dacht dat ik gek werd van genot, maar wilde liever dat ze haar tongetje diep in mijn kut stak. Sofie pakte mijn slipje beet en deed hem uit, waardoor mijn kale kut bloot kwam te liggen. Ik pakte Sofie’s hoofd beet en bracht hem naar mijn kut, waar ze als het ware begon te tongen met mijn kut, heerlijk. Dit wisselde ze af met gewoon likken alsof het een lollie was. En terwijl zij daar mijn kutje zat te beffen bracht ik haar handen naar mijn borsten waar ze ze moest masseren. Zo lag ik daar met mijn kut tegen mijn dochter aan te rijden, terwijl zij mijn borsten eveneens verwendde. Sofie had wel talent moest ik zeggen. Haar tong stak ze af en toe diep in mijn kutje en nam daarna de rest van mijn pesje onder handen. Het werd nog beter wanneer Sofie twee vingers erin stak. Hierna wist ik dat het niet lang meer zou duren voordat ik klaar zou komen. Langzamerhand voelde ik een orgasme opbouwen en ik reed steeds heviger tegen Sofie op. Ze had moeite met mij in bedwang houden.

Niet lang daarna kwam ik kreunend klaar, terwijl Sofie door bleef likken om al mijn geil naar binnen te werken. Toen ze mijn kutje redelijk had schoon gelikt stond ze op en bukte ze zich over mij, waarna een goeie tongzoen volgde. Languit en op elkaar vielen we op de bank. Zo lagen we ruim 10 minuten na te genieten, waarna we besloten de film af te kijken. Na de film is Sofie naar boven gegaan om zich om te kleden. Ik ging dat ook doen, maar haaste me om een vibrator te pakken als verrassing voor later. Toen ik beneden kwam verstopte ik de vibrator achter de plant en ik ging zitten in mijn nachtjapon, met een zwart lingeriesetje eronder. Niet lang daarna kwam Sofie ook beneden in haar nachtjapon dat iets te klein was, waardoor je kon zien dat ze haar ondergoed ook aan had gelaten, zwarte. We gingen dicht tegen elkaar op de bank liggen en ik zette hem wederom op Canal+ voor een pornofilm. Even keek Sofie me vreemd aan, maar toen ik glimlachte concentreerde ze zich weer op de televisie. De eerste scne begon al heftig met een arts die zijn patinte nam. Mijn hand daalde in die scne af naar mijn dochters borsten en begon ze te betastten, waarop mijn dochter over mijn dijbeen begon te wrijven. Aan het einde van de scne lagen we in elkaar verstengelt te zoenen. Dezelfde vrouw zagen we even later in een kantoor, waar ze een secretaresse wist te verleiden. Hier gingen we verder. We trokken onze nachtjaponnen uit en omhelsden elkaar zoenend. Ondertussen zaten we rechtop. Ik maakte me los uit de omhelzing en zakte af naar haar borsten. Die haalde ik uit hun cup en begon ze te zoenen. Ik likte en nam haar tepel in mijn mond. Sofie zuchte alleen maar. Ze bracht haar handen achter haar rug en maakte haar bh los. En terwijl ik doorging met haar borsten legde ze haar zwarte bh neer. Opeens duwde ze mij naar achter, gaf me een zoen en nu begon zij mijn borsten te likken, nadat ze ze uit hun cup had gehaald. Ik maakte nu ook mijn bh los en liet mij, met mijn hoofd naar achter geslagen, verwennen. Na een tijdje ging ze door met haar weg naar beneden. Eenmaal aangekomen kustte ze mijn string, waarbij een hevige rilling door mij heen ging. Ze schoof mijn string opzij en begon te likken. In lange halen likte ze over de volle lengte van mijn kut. Ik werd kletsnat en Sofie’s gezicht ook. Al snel stopte ze een vinger die in mijn kut en vingerde me hevig. Het voelde goed, meer dan dat, ik genoot evenveel als dat ik gepakt wordt door Jeroen. Het was verboden, taboo en dat trok me enorm aan. Niets was beter dat illegaal sex.

Ik liet Sofie stoppen mij te beffen en duwde haar naar achter. Vervolgens boog ik me over haar kut, want die had ik nog niet geproefd. Ik trok haar slipje uit en begon. Het smaakte hemels lekker. Haar jonge kutje was nog licht behaard en kletsnat. Ik likte over haar clitje waarbij ze een kreun gaf. Deze bleef ik afgezonderd stimuleren. Ondertussen had ik al een paar keer mijn tong diep in haar kutje geduwd en dat had een verschikkelijk positief effect. Ze kreunde en gilde tegelijk. Ze begon nu ook tegen mijn mond aan te rijden waardoor deze ook zeiknat werd. Ik besloot na een tijdje me om te draaien en op mijn rug te gaan liggen.Sofie begreep meteen dat ik een 69 wilde, dus boog zich over mij heen, deed mijn string uit en begon mij eveneens te beffen. Nu was het de tijd om de vibrator in het spel te gooien.

Mijn arm kon de vibrator net pakken, zonder dat Sofie het merkte en omdat de tv redelijk hard aan stond kon ik hem gerust aan doen weer zonder dat Sofie enig idee had, wat er achter haar gaande was. Het tillende ding bracht ik voorzichtig, al beffende, naar haar kutje. Ik hield op met beffen en drukte uit het niets de vibrator tegen haar clitoris aan. “AHHHH!!” klonk het door de kamer. Haar hoofd wierp ze naar achter en ze gilde keihard. Dit deed mij zo’n genoegen en stopte de vibrator accuut die in haar kut. Vanzelf begon Sofie mee te neuken met mijn bewegingen. Ik bracht ondertussen mijn hoofd naar haar kontgat en begon deze te likken. Ik zag hoe Sofie zich omdraaide met tranen in haar ogen van genot. Haar bewegingen werden steeds onregelmatiger en gillend kwam ze klaar. “Ow mama! Dank je! Ik hou van je!” riep ze, waarna ze zich omkeerde en mij vol op mijn mond pakte. Ze pakte de nog trillende vibrator af en stopte het in mijn kut. Het effect dat het op Sofie had had het ook bij mij. Kreunend en zoenend lag ik op de bank, terwijl onze bezwete lichamen over elkaar heen gleden. Onder het gezoen door vroeg ik of ze hem in mijn holletje wilde duwen en mij wilde beffen. Meteen daalde ze naar mijn kut, begon deze te beffen en stopte de vibrator in mijn kont. Dit was voor mij teveel van het goede. Schokkend en gillend kwam ik klaar.

Sofie had er zelfs moeite mee om haar mond op mijn kut te houden om het geil op te drinken. Toen ik ‘uitgekomen’ was kustte Sofie zich een weg naar mijn mond en zoenend bleven we daar liggen. Die avond hebben nog een keer gevreen en daarna zijn we bij elkaar in bed blijven slapen. De seksuele relatie tussen mij en mijn dochter was intens, en misschien hadden mijn kinderen wel geluk met zo’n perverse moeder. De Dochter Op een dag liep ik naar mijn moeder toe en ik vroeg haar of een echte lul nou veel verschilde van de vibrator die we gebruikten. Ze antwoordde dat dat erg veel schilde. Ze vond dat gn vibrator of dildo de lul kon vervangen als de lul op de juiste manier gebruikt wordt. Nu moest ik alleen een manier vinden om een echte lul te vinden. Mijn gedachten gingen vrijwel meteen naar mijn oudere broer van 18.

Ik zag hem soms in zijn onderbroek en daarin schat ik die lul al een cm over 20. Ik durfde het alleen niet tegen mijn moeder te vertellen, omdat ik bang was dat ze het zou verbieden. Daarom besloot ik zelf een plannetje te verzinnen. Ik wist immers dat jongens makkelijk te verleidden zijn, dus ging ik bedenken hoe ik hem kon verleidden. Ik moest gewoon op de een of andere manier mijn kut tegen zijn lul aan laten rijden en daarna zagen we wel. Ruim een week later, toen mijn beide ouders weg waren liep ik op mijn broer af in zijn kamer. Ik ging achter hem staan en duwde mijn borsten in zijn rug, toen ik zijn etui pakte. “H, wat gaan we doen?”zegt hij. “Effe je etui lenen.” “Nee, teruggeven!” Hij reikte naar de etui, maar ik was hem te snel af en deed hem achter mijn rug. Dreigend liep hij op mij af en ik liep naar achter tot ik op zijn bed belandde. Ik lag er half op en Jeroen stak zijn hand achter mijn rug. Snel haalde ik mijn handen achter mijn rug vandaan en legde die op zijn rug om zogenaamd hem de etui niet te laten hebben.

Vervolgens liet hij zich voorzichtig op mij vallen. Gelijk klemde ik hem vast door mijn benen op zijn billen te doen. “Geef mij etui.”fluisterde hij. ”Nee,”zei ik, terwijl ik de etui weggooide, “ga zelf maar halen.” Ondertussen voelde ik zijn geval groeien en binnen de kortste keren voelde ik zijn stijve gevaarte licht tegen mijn kut aan rijden. “Wat ben je nu aan het doen?”vroeg ik hem (ik besloot er een spel van te maken). Verschrikt wil hij opstaan: “Ow, sorry, ik...ik...” “Nee, nee. Ik vind het juist lekker.” Voorzichtig nam Jeroen weer plaats en wreef over mijn kut heen. Ik begon het heerlijk te vinden en ik wist dat het geen fout was om hem te kiezen, want zijn lul was gigantisch! Opeens begon Jeroen ook mijn borsten licht te masseren. Ik draaide op dat moment mijn hoofd om om hem te zoenen en al snel vonden onze tongen elkaar. Ik had een blousje met knoopjes aan en die knoopte Jeroen snel los. Vervolgens begon hij mijn borsten te zoenen met bh aan, maar al snel deed hij die uit en likte mijn tepels in volle glorie. Schaamte hadden we niet meer, we gingen door. Ik besloot maar eens te zien hoe groot die lul van hem is en duwde Jeroen overeind. Ik knoopte zijn spijkerbroek los en deed zijn gulp naar beneden. In een rats trok ik zijn broek op zijn knien en ik had vol zicht op zijn fier overeind staande boxershort.

Jeroen trok zijn T-shirt over zijn hoofd uit en bleef in zijn boxershort achter. Voorzichtig pakte ik zijn lul beet en likte in de volle lengte over zijn short. Hij groter dan ik ooit had kunnen dromen, ruim 25 cm lang en zo dik, dat mijn hand er nauwelijk omheen pastte. Ik pakte de randen van zijn short beet en trok hem langzaam naar beneden. Hij was prachtig en groot. Zijn eikel was rood en glad en bij zijn ballen was hij niet te erg behaard, d.w.z. je kon zijn huid zien. Ik pakte zijn pik beet en begon het af te trekken, zoals ik in de films had gezien. Ook wist ik dat dit het moment was waar ik kon gaan proeven hoe zijn lul smaakte, dus bracht ik mijn mond naar zijn eikel. Voorzichtig likte ik met het puntje van mijn tong zijn lul, waarna ik hem vol in mijn mond deed. Mijn broer slaakte een diepe zucht en ik wist niet wat mij overkwam. Ik vond het heerlijk. Die zoutige smaak, het perverse idee en de omvang deden mij verschikkelijk opwinden. Ik liet mijn tong kringetjes om zijn eikel heen draaien, terwijl ik met tussenpozen zoog. Mijn broer kon alleen nog maar kreunen, dus ik wist dat ik goed bezig was. Even kijk ik hem ondeugend aan en hij mij, waarna ik weer verder ging met mijn bezigheid. Op een gegeven moment voelde ik dat mijn kutje snakte naar de lul, dus hield ik op. Ik liet me op het bed vallen en mijn broer trok meteen mijn broek uit. Mijn doorweekte slipje trok hij snel uit en hij begon me heerlijk te beffen, helaas niet zo goed als dat mama dat kon.

Het verschil tussen de twee was dat Jeroen, niet zijn hele mond erop zette, maar echt likte en mama tongde meer. Buiten dat kleine gebrek was het heerlijk, ten eerste omdat ik bloedgeil was en ten tweede omdat mijn broer een lange tong had die diep in mijn kutje gedouwd werd. Ondertussen had ik mijn blous en bh op de grond gegooit en genoot van het gebef. Even deed Jeroen zijn vinger in mijn poesje en toen stopte hij. Hij legde mij beter op het bed en kwam op mij liggen. Hij zette zijn lul tegen mijn kutje aan en opeens duwde hij hem erin. Een golf van genot ging er door mij heen; “Ahh!”riep ik. Diep in mijn buik voelde ik het gevaarte. Heerlijk. Dit was een duizendmaal beter dan die dildo. Al snel begon Jeroen mij ritmisch te neuken en ik klemde weer mijn benen om zijn middel. In de spiegel op de muur zag ik dat ik mijn witte sokjes nog aanhad.

Dit liet voelen alsof ik een ondeugende cheerleader was die gpakt werd door een rugby-er, wat nog geiler maakte. Ik keek Jeroen op een gegeven moment aan en hij mij waarop we zoenden. Dit duurde niet lang, want het genoot nam toe. De hijgende Jeroen op mij deed mij kreunen en steunen. Na een tijdje wilde ik boven en liet Jeroen zich op zijn rug draaien. Zijn gigantische lul glipte even weg, maar eenmaal op hem zittend was hij er weer snel in. Langzaam maar zeker kwam ik op gang. Jeroen had zijn ogen gesloten en genoot hoorbaar. Ik had mijn handen op zijn borstkas gezet om beter op en neer te kunnen wippen. Even keek ik naar onze geslachtsdelen en die waren behoorlijk nat. Dit maakte mij nog geiler dan dat ik al was. Jeroen begon nu ook mijn borsten te masseren en op dat moment voelde ik een orgasme opkomen. Steeds harder begon ik te hijgen, gillen en kreunen. Ook begon ik harder te neuken, steeds harder. Jeroen begon mee te doen. Hij begon te kreunen en ik voelde grote klodders sperma tege mij baarmoederwand aan spuiten. Op dat moment hield ik het niet meer en kwam aan een gillend orgasme toe. Het geil liep uit mijn trillende lichaam over Jeroens buik, waarna het uitgeput op Jeroen viel. Ik gaf hem een kus op zijn mond en bedankte hem, terwijl het geil tussen onze lichamen gleed. Even bleven we nog liggen en daarna kleedden we ons aan en gingen we verder met onze bezigheden. Die week gebeurde verder niks, noch met mijn moeder, noch met mijn broer. Pas toen mijn vader voor de zoveelste keer wegging op zakenreis, gebeurde er iets dat weekend. Die zaterdagochtend was ik opgestaan, had mijn ontbijt genomen en ik ging onder de douche.

Mijn moeder en Jeroen sliepen nog, dacht ik, en na het douchen sloeg ik een handdoek om mij heen en wilde vertrekken naar mijn kamer. Opeens op de trap voelde ik een doek op mijn mond gedrukt worden en ik werd stevig vastgehouden. Ik kon niet zien wie het deed, want al snel verloor ik m’n bewustzijn. Het volgende moment dat ik wakker werd merkte ik gelijk al dat ik met mijn handen boven mijn hoofd vastgebonden lag aan de spijlen van mijn bed. Even bewoog ik met mijn benen en ook daar lag ik met handboeien vastgebonden, maar hier met mijn benen aan weerszijden van het bed. Ook merkte ik gelijk dat ik naakt lag. Dit alles wond me op, ik had geen macht meer, ik kon alleen nog misbruikt worden en god, hoe graag ik dat wou. Het duurde even voordat mijn broer n mijn moeder de kamer inkwamen. ‘Shit’dacht ik. Mijn moeder is erachter dat ik het met Jeroen heb gedaan. Ze keek dan ook erg streng. Jeroen was redelijk normaal gekleed in een T-shirt en een spijkerbroek, maar mijn moeder was als een slet gekleed. Een heel kort rokje, panty’s, hoge leren laarsen en een rood overhemd in een knoop, waar haar tieten in hingen. “Zo,”begon ze, “heb jij met Jeroen geneukt?” “Uhm..” “Ja, dus! En daarvoor ga ik je straffen.” En dat was mijn diepste verlangen; misbruikt worden. Ze kwam naast mijn bed zitten en Jeroen ging in een stoel in de hoek zitten kijken. Mijn moeder begon keihard te kneedden in mijn borsten, het deed pijn. Vervolgens sloeg ze me keihard op mijn kut. Ik schreeuwde het uit. Het deed verschikkelijk pijn en ik vond het niet zo leuk meer, maar mama ging door. Nog een keer sloeg ze en nog een keer. Mijn kut begon erger pijn te doen en opeens hield ze op. Het gevoel dat ik nu kreeg was vreemd. Doordat de pijn nu wegtrok kwam er een aangenaam gevoel naar boven. Doordat je je poesje wil aaien, zoals je altijd doet op pijnlijk plekken, wordt de pijn omgezet in genot. Opeens bukte mijn moeder zich over mij heen en likte tussen mijn borsten door over mijn nek naar mijn kin. Ik stak mijn hoofd uit om haar te zoenen, maar zij trok hem snel terug. Vervolgens sloeg ze nog een keer op mijn kut, waarna ze erover wreef. Terwijl ik geil lag te worden, likte ze mijn kale oksel. Ik wist niet wat het was maar ook dit wond mij op. Alles wond mij nu op; haar kleding, het feit dat ik lag vastgebonden, mijn broer kijkende, alles. Op het moment dat ik net nat begon te worden hield mijn moeder op. Ik keek haar vragend en smekend aan. Op datzelfde moment stond mijn broer ook op.

Mijn moeder begon op een zwoele geile stem: “Omdat je vreemd bent gegaan met je eigen broer, zul je nu zien hoe zijn heerlijke, harde lul jou moeder neukt.” Ze gingen voor het bed staan en mijn moeder maakte de knoop in de hemd los, waardoor haar borsten naar voren vielen. Jeroen stapte eropaf, pakte een borst en begon hem af te likken. Ik werd stikjaloers, ten eerste omdat ik geneukt wilde worden door mijn broer en ten tweede, omdat ik niet wist dat zij ook met elkaar een seksuele relatie hadden. Mijn moeder draaide zich naar mij toe, keek me ondeugend aan en likte haar roodgestifte lippen af. Ik vond het verschikkelijk geil om deze show te zien en werd alsmaar natter. Haar broer en mijn moeder hadden ondertussen gewisselt en zij was bij zijn lul aan gekomen. Ik kon niet wachten tot deze tevoorschijn kwam, want je begrijp dat ik niets liever wilde dan dat geval in mijn kutje. Als snel kwam hij uit Jeroens broek. Hij was mooi stijf en bruinig. Eerst likte mijn moeder hem in de lengte, waarna ze hem in een keer naar binnen nam, de hele tijd kijkende naar mij. Ze pestte me enorm en mijn poesje was drijfnat. Met lange halen pijpte ze en trok ze Jeroen af. Hij genoot er enorm van en begon lichtjes neukbewegingen te maken in mijn moeders mond, terwijl hij haar bij haar haren beet had. Haar mond gleed als het ware over zijn lul op en neer. Alles in die omgeving werd nat, haar mond, zijn lul, zijn schaamhaar, alles. Opeens hielden ze op. Jeroen draaide mijn moeder in een stevige grip om en zij zette haar handen aan het uiteinde van mijn bed. In n beweging tilde hij haar rokje omhoog en stampte zijn lul erin. “Ahhh!”schreeuwde mijn moeder door de kamer. Ik wist niet waar ik het moest laten, ik was bloedgeil en kon me nergens mee bevredigen. Ik moest dit hulploos toezien. De borsten van mijn moeder deinsden op en neer, tewijl ze bij elke stoot meer leek te genieten. Ik probeerde een manier te vinden om ergens tegenaan te rijden, maar het had geen zin. Stuiptrekkend lag ik op bed met een lekkende kut en een moeder die me geil aankeek.

Jeroen versnelde zijn tempo en ik zag aan de twee dat ze zouden gaan komen. Mijn moeder begon steeds harder te gillen en Jeroen te kreunen en hijgen. Opeens schokte mijn moeder hevig en trillend aan het bed kwam ze klaar. Jeroen was nog bezig. Snel haalde hij zijn pik uit haar kut en begon er keihard aan te rukken. Mijn moeder knielde voor hem en hield haar mond open. Jeroen sloeg zijn hoofd naar achter en spoot lange stralen sperma recht in haar mond. Er leek geen eind aan te komen. Ze had al twee keer geslikt en Jeroen spoot nog. Toen hield hij op. Mijn moeder stond op en liep naar mij toe. Ze boog zich over mij en zoende me. Gulzig drinkte ik het bij haar zijnde sperma op, waarna ik haar wangen en kin aflikte. “En nu mag je ervoor zorgen da zijn lul weer stijf komt.”zei mijn moeder. Jeroen stapte op mij af en dwong me bijna zijn lul in mijn mond te nemen. Ik had er niks op tegen, want ik wilde meer en meer, deze positie maakte me namelijk gek, geil en heet tegelijk. In zijn glijde natte lul proefde ik zowel zijn als mama’s geil, heerlijk. Ik voelde langzaam zijn pik stijver worden, door mijn gezuig heen. Jeroen en mijn moeder waren ondertussen in een zoenpartij verzeild. Even was ik het ontzettende geile gevoel vergeten, maar dat kwam alweer snel naar boven toen Jeroen mijn borsten begon te masseren. Ik dacht dat ik dood zou gaan aan het gevoel. Toen Jeroen’s pik weer stijf was beviel mama hem mij te verkrachten (het verlossende woord). Ik viel weer in mijn rol en begon me te verzetten.

“Nee!”riep ik,”Nee, alsjeblieft!” Mijn broer kreeg er meer in in en begon me ruwer te behandelen. Ik hield mijn benen bij elkaar die hij open duwde. Hij ging op mij liggen waardoor ik zijn volle gewicht op mijn lichaam voelde, netals zijn lul tegen mijn natte kutje aan. Ik lag gevangen. Gevangen en ik stond op het punt verkracht te worden. Jeroen deed z’n kont naar achter, zette zijn lul tegen mijn kutje en in n keer duwde hij zijn lul diep in me. Hij was nog maar net bezig en ik kwam gillend klaar. Mijn lichaam onderging een aardbeving en de handboeien ratelden tegen het ijzer. Het was het beste orgasme dat ik had meegemaakt. Mijn moeder keek met bewondering naar me en liet Jeroen ophouden. Hij stapte van me af en mijn moeder maakte mijn benen los. Ik was even bang dat het afgelopen was, want ik wilde nog helemaal platgeneukt worden, maar dat was niet het geval. Mijn moeder draaide me om en zette mijn benen weer aan weerszijden van het bed vast. Ik lag op mijn buik naar de muur te staren, waarop ik een tong in mijn aarsje voelde. Het voelde heerlijk aan, maar tegerlijkertijd bedacht ik me wat de bedoeling was, ik zou in mijn hol ontmaagd worden. Terwijl ik al de tweede vinger mijn holletje in voelde gaan, werd ik bang vanwege de omvang van de lul van mijn broer. Zou het wel passen? Nadat mijn moeder mijn aars nat genoeg vond zei ze: “Ok, verkracht haar nu hier!” “Neeeee!!”riep ik en nu meende ik het, ik was angstiger dan ooit. Maar het hielp niets ik voelde zijn eikel al tegen mijn aarsje aan en langzaam verdwijn hij mijn darmstelsel in. Ik kneep mijn ogen dicht en liet de pijn inwerken, want dat deed het zeker. Zijn lengte leek oneindig. Diep in mijn lichaam voelde ik zijn gevaarte en kreunend lag ik daar met Jeroen op mijn rug. Op een gegeven moment voelde ik zijn schaamhaar, toen begon de pijn pas een beetje weg te vallen. Jeroen begon nu heel rustig te neuken. Het deed pijn maar met elke haal werd deze minder. Pas na, ik schat, 10 halen begon ik echt te genieten. De pijn was weg en genot kwam opzetten. Jeroen had het tempo inmiddels al opgevoerd naar normaal en mijn moeder stond zich naast ons te vingeren.

Ze stapte op het bed, ging voor mij zitten en dwong me haar te beffen. Ik had er niks op tegen en likte haar kutje. Ze zat op mijn armen en dat zat niet erg confortabel, dus bracht ze haar benen onder mijn armen door en duwde haar kut wederom tegen mijn mond. Na vijf minuten begon ik een orgasme te voelen. Dit merkte ik ook aan mijn moeder en Jeroen, waarvan de geluiden ook steeds luider werden. Hij begon steeds harder te neuken en ik begon te kreunen. Mijn moeder opeens sidderend klaar. Al haar sappen stroomden recht mijn mond in. Kort daarna voelde ik Jeroen zijn laatste stoot doen en stralen sperma in mijn darmen spuiten. Nu hield ik het ook niet meer en kwam ook gillend klaar. Met tranen in mijn ogen viel ik uitgeput neer op bed. Mijn moeder maakte mij los en totaal uitgeteld lagen we met zijn drien naast elkaar. Opeens zei mijn moeder: “Wie had dat nou gedacht dat mijn kinderen ooit met mij het bed zouden delen?” Ik antwoordde: “Wie had gedacht dat jij zo’n perverse moeder was?”
Dit sexverhaal is geplaatst op 14 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?> parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?> parse( // aanroep om "dailer.template.htm" te parsen # array( # "link" => $templateLink, // in het template bestand word "%[link]% vervangen door de waarde in $templateLink # ) # ); # ###### # Door: Willem de Vries # Date: 9 februari 2005 # Voor: Virtual Pc Services # Versie: 2.2 # ###### # Changelog: # 1.0 (WdV 7-11-2003): statische functie ombouwen naar object # 1.1 (WdV 13-2-2004): parsen moet ook zonder parameters kunnen # 1.2 (JF 15-2-2004): Set functie toegevoegd om variablen aan template toe te voegen, aaroep: set(variablenaam, value) # 1.3 (JF 24-3-2004): Endless loop bug gefixed, bij openen van template kwam hij bij lege file of file zonder # regeleinde niet bij eof bij lezen van filesize. # 1.4 (WdV 04-3-2005): Nieuwe functie om default-waardes uit een HTML-comment veld te halen. # 2.0 (WdV 09-2-2005): grotendeels herschreven refresh() en parse() routine. Nu 50% sneller! # 2.1 (WdV 15-2-2005): Mogelijkheid om een template aan te maken vanuit een string ipv. een file uit te lezen # 2.2 (WdV 28-10-2005): On-the-fly compressie om geheugen te sparen, kleinere array properties # 2.3 (WdV 15-12-2005): Gebruik van de "TEMPLATE_SEARCH" superglobal om een (relatief) zoekpad op te geven waarin # templates gezocht moeten worden. ############################################################### function _slashjoin() { $out = array(); foreach(func_get_args() as $param) { if ($param) $out[] = $param; } return preg_replace('#([/]+)#', '/', join('/', $out)); } function _dirlist($str, $regex = '.*') { $out = array(); $dh = (is_dir($str)) ? @opendir($str) : null; while ($dh and $fil = readdir($dh)) { $out[] = _slashjoin($str, $fil); } if ( !$out) return; list($item) = array_values(preg_grep("|$regex|i", $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Matching items for |$regex|"); # error_log(__FUNCTION__ . " Subdirs in $str: " . join('|', $out)); # error_log(__FUNCTION__ . " Found dir '$item'"); return ($item) ? $item : $str; } class Template { var $fn = null; var $filename = null; var $ch = null; var $error = null; var $searchpath = null; var $searchdir = null; var $inf = null; var $def = null; var $me = 'object'; var $vars = array(); function Template($name) { # Compatibility $this->filename =& $this->fn; $this->me = strtoupper(get_class($this)); $this->searchpath = $GLOBALS[$this->me . "_SEARCH"]; if (defined($this->me . "_COMPRESS")) { foreach(array(array('gzcompress', 'gzuncompress'), array('gzdeflate', 'gzinflate')) as $grp) { if (function_exists($grp[0])) { $this->def = $grp[0]; $this->inf = $grp[1]; break; } } } $this->fn = $name; $this->refresh(); } function set($varname, $value = ''){ $this->vars[$varname] = $value; } function get($varname) { return $this->vars[$varname]; } function refresh() { if (!preg_match('/\.([^\.\/\s]+)$/', $this->fn, $found) ) { $this->cached($this->fn); $this->fn = null; $this->error = null; return; } # Implementatie zoekpad $subdirs = preg_split('/([\s]*;[\s]*)/', $this->searchpath); if (! $subdirs) $subdirs = array(''); list($a, $up, $b, $path) = preg_match('/^(([\.]+\/)*)(.+)/', $this->fn, $found) ? $found : array('', '', '', $found[0]); foreach($subdirs as $subdir) { $sub = _slashjoin($up, $subdir); # Wanneer de basis zoekdirectory niet bestaat, dan controleren we nog even # of deze naam niet partieel voorkomt ergens in de boom. Zie functie _dirlist(). if ($subdir and !is_dir($sub)) { $sub = _dirlist(dirname($sub), preg_replace('/([^0-9a-z]+)$/', '', $subdir) ); } $this->searchdir = _slashjoin($sub, $path); $exists = (file_exists($this->searchdir) and filesize($this->searchdir) > 0); if ($exists) { $this->searchpath = $sub; break; } } $readable = ($exists and is_readable($this->searchdir) ); $soort = ($readable) ? filetype($this->searchdir) : ""; if ($readable and $soort == "file") { $this->cached( join('', file($this->searchdir)) ); $this->error = null; } elseif (!$exists) { $this->error( sprintf("'%s' bestaat niet.", $this->searchdir) ); } elseif (!$readable) { $this->error( sprintf("'%s' kan niet worden gelezen.", $this->searchdir) ); } elseif ($exists && $soort != "file") { $this->error( sprintf("'%s' is geen geldig bestand; %s", $this->searchdir, $soort) ); } return; } function error($str) { $text = sprintf('%s %s [in %s]', $this->me, $str, $_SERVER['SCRIPT_NAME']); $this->error = $text; if ($_SERVER['IS_DEVEL'] and $this->error) error_log($this->error); } function parse($vars = array()) { $vars = $vars + $this->vars; if ($this->searchpath) # Voeg een slash toe aan het einde van het pad - templates verwachten dit! $vars['_searchpath'] = trim(_slashjoin($this->searchpath, ' ')); $match = array(); $repl = array(); foreach(array_keys($vars) as $key){ $match[] = sprintf("/(%%\[%s\]%%)/i", preg_quote($key)); $repl[] = $vars[$key]; } $match[] = '/%\[[^\[\]]+\]%/'; # Catch all $repl[] = ''; return preg_replace($match, $repl, $this->cached()); } function extractData() { $reg = '/<\!--(\s*([^=\s\<\>]+)[\s=]+[\'"]?([^\'"\s\<\>]+))+\s*-->/'; $comment = '/<\!--\s*(.+)\s*-->/'; $fields = '/([^=\s<>]+)[\s=]+([\'\"])?([^\s<>\2]+)/'; if (! preg_match_all($comment, $this->cached(), $found) ) return false; foreach($found[1] as $line) { preg_match_all($fields, $line, $res); for($i=0; $i < sizeof($res[0]); $i++) { $this->vars[$res[1][$i]] = $res[3][$i]; } } return $this->vars; } function cached($str = null) { if (is_null($str)) { #request $do = $this->inf; return ($this->compressed() and $this->ch) ? $do($this->ch) : $this->ch; } $do = $this->def; $this->ch = ($this->compressed()) ? $do($str, 9) : $str; } function compressed() { return ($this->inf || $this->def); } } # EOF ?>