sexverhalen

Gratis sexverhalen - Eroverhalen.com

iedere dag weer nieuwe geile sexverhalen

Nieuwe Sexverhalen

stuur ons uw zelfgeschreven sexverhaal stuur uw verhaal in

De hospita
Toen ze de deur openmaakte, zag ze dat ik niet in staat was haar verwijtende woorden serieus te nemen. Ze hielp me naar
boven. In mijn kamer liet ik me lachend op mijn bed vallen. Ze zei dat ik mijn kleren uit moest trekken. Ik kwam niet verder dan mijn trui over mijn hoofd.
Toen ze zich voorover boog om te helpen bij het losmaken van mijn veters, zag ik haar bollende borsten in haar opengevallen nachtgewaad hangen. Dat uizicht oefende een onmiskenbaar effect uit op mijn kruis; ik kreeg een erektie.

Ik probeerde mezelf krampachtig te beheersen, maar tevergeefs, mijn lul bleef groeien. Op dat moment was madame bezig met het losmaken van mijn broek, wat ook al niet veel hielp in mijn strijd tegen een stijve. Ze moest mijn opwinding hebben bemerkt, want ik hoorde haar iets mompelen. Toen ze mijn
broek naar beneden trok, zag ze de tent in mijn slip.

Beschaamd wendde ik mijn hoofd af. Tot mijn niet geringe verrassing klauterde ze over me heen, om onder het losknopen van mijn hemd met gespreide benen over mijn stijve pik te
glijden. Ik voelde door de stof van mijn onderbroek de gloeiende warmte van haar onderlijf. Haar borsten waren nu heel dichtbij en ik kon me niet langer beheersen. Ik begon die twee zware en volle borsten te strelen en te kneden.
Haar grote tepels stonden in vol ornaat overeind.
"Gekke jongen", zei ze.
Ze draaide zich boven mij om en voor mij zag ik haar ferme kont opdagen.

Ze trok mijn slip naar beneden en nam mijn paal in beide handen.
"Een mooi exemplaar. Het is lang geleden dat ik zoiets heb gezien", fluisterde ze hees.
Ze boog zich voorover, schoof mijn penis in haar warme mond en begon langzaam te zuigen. Ik kreunde van genot, schoof de nachtpon over haar billen en keek toen recht in de behaarde spleet van mijn hospita. Met twee vingers masseerde ik haar gleuf. Ze bewoog mee met mijn strelingen. Ik hoorde haar kreunen, maar ze bleef me hardgrondig pijpen. Mijn vingerwerk bleek effectief; ik voelde hoe zij klaarkwam. Haar kutspieren spanden zich om mijn vingers.
Ineens liet ze mij los, trok de nachtpon over haar hoofd en viel op haar rug naast me op het bed. Ik keek en zag een vrouw zoals Rubens ze ook schilderde.
"Kom", zei ze en ze spreidde haar benen. "Ga je gang. Doe maar wat je wilt, wat je lekker vindt."
Ik kroop bovenop haar en schoof mijn lul, nog nat van haar speeksel, in haar opening. Dat bezorgde haar huiveringen van genot. Dit was wat ze gemist had.

Samen begonnen we aan een heerlijk neukfestijn. Ik bleef maar
doorrammen. Dat kon ze trouwens best hebben met dat fors geschapen lijf vol wit lillend vlees. Aan haar gekreun hoorde ik dat ze het heerlijk vond zo rauw genomen te worden door een jonge kerel. Bij iedere stoot zag ik haar borsten heen en weer
deinen. Toen ik uiteindelijk mijn zaad in haar spoot, hoorde ik mezelf schreeuwen van genot. Ik neukte nog even door, omdat mijn orgasme hetzelfde bij haar had veroorzaakt. Ik trilde mee op haar schokkende bewegingen.
Even later viel ik voldaan in slaap, in de prettige wetenschap dat ik voortaan altijd bij mijn hosita terecht zou kunnen.Dit sexverhaal is geplaatst op 19 Nov 2008 door eroverhalen
Content Management Powered by CuteNews

poldertieners.nl sofiavalentine.nl dimps.nl